«Діаменю» рецепт “Ягідне смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
68 ккал
Інгредієнти
– 0,5 ст. чорної смородини
– 0,5 ст. полуниці (можна замороженої)
– 3 ст. вівсяних пластівців
– 2 ст. йогурту
– цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування ягідного смузі
Крок 1
Свіжі або заморожені ягоди поміщаю в блендер, додаю цукрозамінник (на смак) та збиваю до однорідної маси.
Крок 2
Додаю йогурт і ще трохи збиваю. Змішую отриману масу з вівсяними пластівцями та даю трохи настоятися.
Крок 3
Розливаю по порційнім стаканчикам і прикрашаю до смаку.
Для цієї страви можна взяти будь-які фрукти чи ягоди, а для прикраси використовувати ягоди журавлини, листочки м’яти та базиліка.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!