Перейти до вмісту
Головна » Ягідне смузі

Ягідне смузі

    Ягідне смузі

    «Діаменю» рецепт “Ягідне смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 ст. чорної смородини
    – 0,5 ст. полуниці (можна замороженої)
    – 3 ст. вівсяних пластівців
    – 2 ст. йогурту
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування ягідного смузі

    Крок 1

    Свіжі або заморожені ягоди поміщаю в блендер, додаю цукрозамінник (на смак) та збиваю до однорідної маси.

    Крок 2

    Додаю йогурт і ще трохи збиваю. Змішую отриману масу з вівсяними пластівцями та даю трохи настоятися.

    Крок 3

    Розливаю по порційнім стаканчикам і прикрашаю до смаку.

    Для цієї страви можна взяти будь-які фрукти чи ягоди, а для прикраси використовувати ягоди журавлини, листочки м’яти та базиліка.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідне смузі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *