Рецепт “Як приготувати бургер вдома” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Фарш яловичий (30% жирність) 800 грамів
– 1 яйце
– Панірувальні сухарі
– Сіль
– Перець на смак
Покроковий процес приготування бургера вдома
Крок 1
Засмажуємо невеликий шматочок хліба та подрібнюємо його на сухарики. Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо у фарш. Додаємо одне яйце і починаємо вимішувати. Солимо, перчимо і додаємо трохи сухариків. Добре вимішуємо.
Крок 2
Розділяємо фарш на 4 частини. Формуємо котлети та відправляємо в холодильник на 20 хвилин. Смажимо котлети на сковороді та відправляємо в духовку на дуже низькій температурі. На котлету можна покласти сир. Кладемо булки в суху сковороду і теж відправляємо до духовки.
Крок 3
У майонез додаємо трохи кетчупу, гірчицю та сіль. Пропорції на ваш смак. Перемішуємо.
Крок 4
Одну половинку булки змащуємо кетчупом, а другу соусом. На булку кладемо цибулю, огірки, котлету, помідор, капусту та знову булку. Ще можна покласти смажене яйце.