Рецепт “Як приготувати окрошку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 500 гр
– Яйця 5 шт
– Огірки 350 гр
– Ковбаса 300 гр
– Редиска 250 гр
– Зелений лук пучок
– Кріп-пучок
– Кефір 1 л
– Сметана (30%) 200 гр
– Майонез 3 ст.л.
– Сіль
– Чорний перець
– Газована вода 1,5л
Покроковий процес приготування окрошки
Крок 1
Нарізаємо зелену цибулю та кріп. Зелень потрібно посолити та трохи пом’яти, щоб вона дала сік.
Крок 2
Нарізаємо кубиками варену ковбасу, редиску та огірки. Далі нарізаємо відварену картоплю і яйця. Все нарізаємо однаковими кубиками та відправляємо до зелені.
Крок 3
Заливаємо все кефіром. Додаємо сметану і трохи майонезу. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Далі наливаємо дуже холодну газовану мінералку. Розбавляємо до потрібної консистенції та прибираємо в холодильник на одну годину.