Перейти до вмісту
Головна » Як приготувати окрошку

Як приготувати окрошку

    Як приготувати окрошку

    Рецепт “Як приготувати окрошку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Картопля 500 гр
    – Яйця 5 шт
    – Огірки 350 гр
    – Ковбаса 300 гр
    – Редиска 250 гр
    – Зелений лук пучок
    – Кріп-пучок
    – Кефір 1 л
    – Сметана (30%) 200 гр
    – Майонез 3 ст.л.
    – Сіль
    – Чорний перець
    – Газована вода 1,5л

    Покроковий процес приготування окрошки
    Як приготувати окрошку1

    Крок 1

    Нарізаємо зелену цибулю та кріп. Зелень потрібно посолити та трохи пом’яти, щоб вона дала сік.

    Як приготувати окрошку2

    Крок 2

    Нарізаємо кубиками варену ковбасу, редиску та огірки. Далі нарізаємо відварену картоплю і яйця. Все нарізаємо однаковими кубиками та відправляємо до зелені.

    Як приготувати окрошку3

    Крок 3

    Заливаємо все кефіром. Додаємо сметану і трохи майонезу. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Далі наливаємо дуже холодну газовану мінералку. Розбавляємо до потрібної консистенції та прибираємо в холодильник на одну годину.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати окрошку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *