Перейти до вмісту
Головна » Як запекти свинячу грудинку

Як запекти свинячу грудинку

    Як запекти свинячу грудинку

    Рецепт “Як запекти свинячу грудинку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Інгредієнти розраховано на 3-ох людей
    – Свинина зі шкірою (почеревина) 1кг
    – 5 спецій (зірчастий аніс, фенхель, кориця, гвоздика, сичуанський перець) 2 ч.л.
    – Сіль 1 ч.л.
    – Цукор 2 ч.л.
    – Перець чорний мелений 1 ч.л.
    Для шкіри:
    – Оцет білий (винний, яблучний) 1 ч.л.
    – Сіль як захист для шкіри 200гр

    Покроковий процес приготування запікання свинячої грудинки
    Млинці з м'ясом по-грузинськи1

    Крок 1

    М’ясо добре просушуємо паперовими рушниками. Робимо отвори у шкірці. Потім робимо прорізи в м’ясі вздовж і поперек приблизно половину товщини.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи2

    Крок 2

    Змішуємо спеції та добре посипаємо м’ясо. Злегка втираємо спеції.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи3

    Крок 3

    Складаємо фольгу у два шари і кладемо м’ясо шкірою угору. Повертаємо краї фольги трохи вище за висоту м’яса. Звертаємо шкірку оцтом, щоб її розм’якшити. Викладаємо шар солі 5-7 мм. Відправляємо м’ясо в розігріту духовку 200 градусів дві години.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи4

    Крок 4

    Через дві години прибираємо сіль та очищаємо шкірку. Змащуємо шкіру соняшниковою олією. Готуємо ще 20-30 хвилин за 250 градусів.

    Сьогодні ми дізналися як запекти свинячу грудинку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *