Перейти до вмісту
Головна » Яловичина запечена з виноградом

Яловичина запечена з виноградом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина запечена з виноградом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 690 ккал, 37 г білків,
    55 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг яловичої вирізки
    ❯ 8 скибочок бекону
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 гілочки розмарину
    ❯ 250 г червоного винограду без кісточок
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 125 мл червоного вина
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ по 2 ст. л. рубаного естрагону та петрушки
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 40 г рубаних анчоусів
    ❯ 60 мл оливкової олії

    Покроковий процес приготування запечену яловичину

    Крок 1

    Нагріти духовку до 250 °. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. М’ясо обернути беконом, обв’язати кулінарною ниткою і змастити олією.

    Крок 2

    Підготовлене м’ясо обсмажити на сковороді з усіх боків, потім запікати у духовці прибл. 25 хв. Додати розмарин,
    вершкове масло, вимитий виноград, вино та гасити ще 25 хв.

    Крок 3

    М’ясо вийняти з духовки та на 15 хв накрити алюмінієвою фольгою. Для соусу трави перемішати з цибулею та анчоусами, додати масло, оцет, рідину з-під м’яса та добре збити. Яловичину нарізати порційними шматками. Подати полив соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина запечена з виноградом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *