Рецепт “Яєчня у грінках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 285 ккал, 8 г білків,
15 г жирів, 31 г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 2 яйця
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 20 г вершкового масла
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ петрушка для прикраси
Покроковий процес приготування яєчні у грінках
Крок 1
У скибочках хліба по центру вирізати м’якуш, залишивши 1-2 см біля кірки.
Крок 2
На сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити підготовлені скибочки з обох сторін. У кожну скибочку вбити по 1 яйцю, накрити сковороду кришкою і готувати, поки яйце не схопиться. Яйця посолити та поперчити до смаку. Готові грінки прикрасити петрушкою.