Перейти до вмісту
Головна » Яєчня у грінках

Яєчня у грінках

    Яєчня у грінках

    Рецепт “Яєчня у грінках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 285 ккал, 8 г білків,
    15 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ петрушка для прикраси

    Покроковий процес приготування яєчні у грінках

    Крок 1

    У скибочках хліба по центру вирізати м’якуш, залишивши 1-2 см біля кірки.

    Крок 2

    На сковороді розтопити вершкове масло та обсмажити підготовлені скибочки з обох сторін. У кожну скибочку вбити по 1 яйцю, накрити сковороду кришкою і готувати, поки яйце не схопиться. Яйця посолити та поперчити до смаку. Готові грінки прикрасити петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яєчня у грінках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *