Перейти до вмісту
Головна » Закритий пиріг з цибулею та рибою

Закритий пиріг з цибулею та рибою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Закритий пиріг з цибулею та рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 200 г сиру
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    Для начинки:
    ❯ 500 г філе горбуші
    ❯ 1 стебло цибулі порею
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ кунжут
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування закритого пирігу

    Крок 1

    Борошно змішати із сіллю, просіяти на рубану олію і руками розтерти у дрібну крихту. Підмішати сир і вимісити гладке тісто. Тісто помістити у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Рибу нарізати шматочками та збризкати соком лимона. Цибулю ретельно промити,
    обсушити, нарізати кружальцями та обсмажувати на олії 5 хв.

    Крок 3

    Тісто розділити на 2 рівні частини та кожну розкотити в пласт ок. 5мм. На змащений жиром лист викласти пласт тіста і розподілити по ньому рибу та цибулю. Накрити пластом, що залишився, і щільно защипати краї. Змастити тісто невеликою кількістю підсоленої води, посипати кунжутом і випікати 40-50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Закритий пиріг з цибулею та рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *