Перейти до вмісту
Головна » Заливна горбуша

Заливна горбуша

    Заливна горбуша

    «Діаменю» рецепт “Заливна горбуша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    44 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг горбуші
    – цибулина
    – 1 морква
    – 1-2 свіжі огірки
    – корінь петрушки
    – корінь селери – на смак
    – 2 ч. л. желатину
    – зелень петрушки або кропу
    – лавровий лист
    – чорний перець горошком
    – сіль на смак

    Покрокове приготування заливну горбушу

    Крок 1

    Рибу відварюю в підсоленій воді разом з корінням, цибулею та прянощами. Остуджую, відокремлюю від кісток, нарізаю шматочками та викладаю на страву.

    Крок 2

    Желатин замочую в невеликій кількості води, даю набрякнути, вливаю в бульйон, доводжу до кипіння, постійно помішуючи, до розчинення, остуджую. Заливаю рибу до половини, ставлю в холодильник.

    Крок 3

    За пів години прикрашаю шматочками моркви, огірка та зеленню. Заливаю рештою бульйоном і знову ставлю в холодильник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Заливна горбуша. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *