Перейти до вмісту
Головна » Запечена картопля з соусом

Запечена картопля з соусом

    Запечена картопля з соусом

    Рецепт “Запечена картопля з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Картопля 1 кг
    – Вершкове масло 20 гр
    – Пармезан 80 гр
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Італійські трави 1 ч. л.
    – Петрушка
    – Оливкова олія
    – Сіль
    Соус:
    – Сметана 3 ст.л.
    – Майонез 3 ст.л.
    – Часник 1 зубок
    – Чорний перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування запеченої картоплі з соусом
    Запечена картопля з соусом1

    Крок 1

    На жаровню кладемо папірус. Наливаємо розтоплене вершкове масло. Насипаємо тертий пармезан. Потім чорний перець, чилі та італійських трав. І трохи дрібно нарізаної петрушки. Перемішуємо та розподіляємо.

    Запечена картопля з соусом2

    Крок 2

    Варимо картоплю і потім розрізаємо на дві частини. Викладаємо картопля на жаровню. Зверху змащуємо картоплю оливковою олією. І ще трохи присипаємо пармезаном. Відправляємо в духовку за 200-220 градусів на 15-20 хвилин.

    Запечена картопля з соусом3

    Крок 3

    Змішуємо сметану з майонезом. Видавлюємо зубок часнику, додаємо перець та петрушку. Все добре перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена картопля з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *