Рецепт “Запечена картопля з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 1 кг
– Вершкове масло 20 гр
– Пармезан 80 гр
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Італійські трави 1 ч. л.
– Петрушка
– Оливкова олія
– Сіль
Соус:
– Сметана 3 ст.л.
– Майонез 3 ст.л.
– Часник 1 зубок
– Чорний перець
– Сіль
Покроковий процес приготування запеченої картоплі з соусом
Крок 1
На жаровню кладемо папірус. Наливаємо розтоплене вершкове масло. Насипаємо тертий пармезан. Потім чорний перець, чилі та італійських трав. І трохи дрібно нарізаної петрушки. Перемішуємо та розподіляємо.
Крок 2
Варимо картоплю і потім розрізаємо на дві частини. Викладаємо картопля на жаровню. Зверху змащуємо картоплю оливковою олією. І ще трохи присипаємо пармезаном. Відправляємо в духовку за 200-220 градусів на 15-20 хвилин.
Крок 3
Змішуємо сметану з майонезом. Видавлюємо зубок часнику, додаємо перець та петрушку. Все добре перемішуємо.