Рецепт “Запечена свинина з фісташками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 2 кг свинини одним шматком
❯ 2 стручки солодкого перцю різного кольору
❯ 100 г фісташок
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 80 мл білого сухого вина
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування запеченої свинини
Крок 1
Стручки перцю вимити та обсушити, видалити плодоніжки, м’якуш нарізати кубиками. М’ясо натерти сіллю та перцем, зробити на ньому глибокі надрізи та заповнити їх фісташками та половиною солодкого перцю.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. Рослинну олію перемішати з вином та соєвим соусом і у формі полити м’ясо. Викласти до м’яса перець, що залишився, накрити форму кришкою та запікати 1 ч. Температуру духовки зменшити до 180°, кришку зняти та готувати м’ясо ще 30 хв.
Крок 3
Для соусу перець вибрати з форми та подрібнити в пюре, додавши вершкове масло. Соус посолити та поперчити до смаку. М’ясо подати охолодженим із соусом.