Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина з фісташками

Запечена свинина з фісташками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечена свинина з фісташками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 2 кг свинини одним шматком
    ❯ 2 стручки солодкого перцю різного кольору
    ❯ 100 г фісташок
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 80 мл білого сухого вина
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування запеченої свинини

    Крок 1

    Стручки перцю вимити та обсушити, видалити плодоніжки, м’якуш нарізати кубиками. М’ясо натерти сіллю та перцем, зробити на ньому глибокі надрізи та заповнити їх фісташками та половиною солодкого перцю.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. Рослинну олію перемішати з вином та соєвим соусом і у формі полити м’ясо. Викласти до м’яса перець, що залишився, накрити форму кришкою та запікати 1 ч. Температуру духовки зменшити до 180°, кришку зняти та готувати м’ясо ще 30 хв.

    Крок 3

    Для соусу перець вибрати з форми та подрібнити в пюре, додавши вершкове масло. Соус посолити та поперчити до смаку. М’ясо подати охолодженим із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина з фісташками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *