Перейти до вмісту
Головна » Запечений інжир з сиром та медом

Запечений інжир з сиром та медом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечений інжир з сиром та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 8 плодів інжиру
    ❯ 70 г вершкового сиру
    ❯ 70 г сиру з блакитною пліснявою
    ❯ 50 г рідкого меду
    ❯ 3 ст. л. лісових горіхів
    ❯ 3 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування запеченого інжиру

    Крок 1

    Інжир вимити та обсушити, кожен плід надрізати хрестоподібно від верхівки до середини. Бальзамічний оцет у невеликому посуді на середньому вогні уварити на 1/3, зняти з вогню та остудити.

    Крок 2

    Два види сиру розтерти в однорідну масу. Масло охолодити та дрібно порубати. Духовку нагріти до 180 °. Форму для запікання змастити олією. Інжир наповнити сирною масою та поставити у форму. Полити інжир медом та запікати 12–15 хв.

    Крок 3

    Готовий інжир подати теплим, посипавши рубаними горіхами та поливаючи бальзамічним соусом. Страву доповнити салат зі свіжих овочів і зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечений інжир з сиром та медом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *