Рецепт “Зелений салат із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 18 г білків,
6 г жирів, 48 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г зеленої сочевиці
❯ морська сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 червоне яблуко скибочками
❯ 1 стебло черешкової селери кружками
❯ 1 рубана молода цибулина із зеленню
❯ 1 жменю рубаної зелені петрушки
❯ 2 ст. л. соку лимона
Покроковий процес приготування салату із сочевиці
Крок 1
Сочевицю промити, залити 1 л окропу води, додати 1 ч. л. солі та варити 20-30 хв до готовності. Відварену сочевицю відкинути на друшляк, обдати холодною водою і дати їй стекти.
Крок 2
Сочевицю змішати з яблуком, селерою, цибулею та петрушкою, збризкати соком лимона та олією, посолити та поперчити.