Перейти до вмісту
Головна » Зелений салат із сочевиці

Зелений салат із сочевиці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Зелений салат із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 18 г білків,
    6 г жирів, 48 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г зеленої сочевиці
    ❯ морська сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 червоне яблуко скибочками
    ❯ 1 стебло черешкової селери кружками
    ❯ 1 рубана молода цибулина із зеленню
    ❯ 1 жменю рубаної зелені петрушки
    ❯ 2 ст. л. соку лимона

    Покроковий процес приготування салату із сочевиці

    Крок 1

    Сочевицю промити, залити 1 л окропу води, додати 1 ч. л. солі та варити 20-30 хв до готовності. Відварену сочевицю відкинути на друшляк, обдати холодною водою і дати їй стекти.

    Крок 2

    Сочевицю змішати з яблуком, селерою, цибулею та петрушкою, збризкати соком лимона та олією, посолити та поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зелений салат із сочевиці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *