Перейти до вмісту
Головна » Журавлинний десерт

Журавлинний десерт

    Журавлинний десерт

    Рецепт “Журавлинний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 40 хвилин

    Інгредієнти

    – 30 г желатину
    – 250 г журавлини
    – 150 г цукрового піску
    – збиті вершки
    – гілочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування журавлинного десерту
    Журавлинний десерт1

    Крок 1

    Желатин замочити. Ягоди вимити, добре обсушити, відкласти 50 г для прикраси. Журавлину, що залишилася, перекласти в миску та розім’яти. Сік процідити.

    Журавлинний десерт2

    Крок 2

    Віджимання залити 500 мл води, поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 5 хв. Процідити, витиснути через марлю, додати цукор та знову довести до кипіння.

    Журавлинний десерт3

    Крок 3

    Зняти з вогню, влити журавлинний сік і підмішати желатин. Розлити по формочках, дати охолонути та прибрати у холод на 8 год. Потім викласти на тарілки, прикрасити та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний десерт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *