Перейти до вмісту
Головна » Зрази з індички

Зрази з індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Зрази з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 243 ккал, 13г білків,
    17 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г філе індички
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 г оливок без кісточок
    ❯ 50 г ядер волоських горіхів
    ❯ 1 ст. л. жирних вершків
    ❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець
    ❯ 3 ст. л. рослинного масла

    Покроковий процес приготування зразів

    Крок 1

    Хліб, зрізавши кірки, замочити у молоці, потім віджати. Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажити на 1 ст. л. олії до золотистого кольору

    Крок 2

    Філе індички прокрутити через м’ясорубку разом із хлібом, цибулею та часником. Вбити яйце, посолити, поперчити по смаку та ретельно перемішати.

    Крок 3

    Для начинки оливки та горіхи подрібнити блендером. Влити вершки та перемішати.

    Крок 4

    З м’ясної маси зробити невеликі коржики. У центр кожного коржика покласти по 2 чайні ложки горіхової начинки та сформувати зрази округлої форми. Кожен виріб обваляти в сухарях.

    Крок 5

    На сковороді нагріти масло, що залишилося і обсмажувати зрази на сильному вогні 3 хв. Зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і готувати ще 5 хв. Подати гарячими із салатом із зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зрази з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *