Перейти до вмісту
Головна » Зимовий мінестроне

Зимовий мінестроне

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Зимовий мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 260 ккал, 12г білків,
    5 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г замороженої овочевої суміші (морква, петрушка, селера, солодкий перець, брюссельська капуста)
    ❯ 150 г дрібних макаронних виробів
    ❯ 1,2 л гарячого курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 г консервованого нуту
    ❯ 1 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 4 ст. л. тертого пармезану

    Покроковий процес приготування мінестроне

    Крок 1

    Заморожені овочі розморозити. Макаронні вироби висипати в киплячий бульйон і відварити аль денте.

    Крок 2

    Додати в бульйон з макаронами розморожені овочі, посолити, поперчити та варити ще прибл. 5 хв. Нут відкинути на
    друшляк і дати рідини стекти. Додати нут у суп, приправити майораном. Довести суп до кипіння та зняти з вогню.

    Крок 3

    Готовий суп розлити в теплі тарілки та посипати тертим пармезаном.

    Суп-мінестроне відомий в Італії вже багато століть. Готують його завжди лише із сезонних овочів. З італійської назви “мінестроне” перекладається як “великий суп”.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зимовий мінестроне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *