Перейти до вмісту
Головна » Абрикосовий мус

Абрикосовий мус

    Абрикосовий мус

    «Діаменю» рецепт “Абрикосовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,9 ХО
    116 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг абрикосів
    – 1,5 ч.л. желатину
    – 1 апельсин
    – 5 перепелиних яєць
    – 0,5 л води

    Покрокове приготування абрикосового мусу

    Крок 1

    Желатин замочую у невеликій кількості води. Апельсин ретельно мий і натираю цедру на дрібній тертці. З абрикосів видаляю кісточки, заливаю їх водою та ставлю на вогонь. Варю на малому вогні 10 хвилин після закипання.

    Крок 2

    Даю охолонути та подрібнюю абрикосову масу занурювальним блендером до консистенції пюре. З половини апельсина вичавлюю сік. Збиваю яйця, додаю до них розмочений желатин і все ретельно перемішую.

    Крок 3

    З’єдную всі інгредієнти, в тому числі та апельсинову цедру. Розливаю за формами або склянками, ставлю у холодильник на 2-3 години до застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Абрикосовий мус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *