Перейти до вмісту
Головна » Абрикосовий соус до лосося гриль

Абрикосовий соус до лосося гриль

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Абрикосовий соус до лосося гриль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для риби:
    ❯ 6 порційних шматочків лосося зі шкірою
    ❯ за 1 ст. л. соку лимона, соєвого соусу та рослинної олії
    ❯ 1/2 ст. л. рідкого меду
    Для соусу:
    ❯ 300 г абрикосів
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 2 гілочки петрушки
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ куркума

    Покроковий процес приготування абрикосового соусу до грилю

    Крок 1

    Абрикоси вимити, обсушити та нарізати, вилучивши кісточки. У сотейнику залити фрукти 100 мл води, довести до кипіння та варити, не накриваючи, 15 хв.

    Крок 2

    Петрушку промити та обсушити. Стручок перцю вимити та, видаливши плодоніжку з насінням, нарізати. Часник очистити та порубати. Підготовлені продукти додати до фруктів, довести до кипіння та варити 3 хв.

    Крок 3

    Додати щіпку куркуми, приправити цукром, сіллю, гострим перцем та соком лимона на смак та варити 3 хв.

    Крок 4

    Гілочки петрушки видалити, соус пюрувати за допомогою занурювального блендера

    Крок 5

    Рибу промити та обсушити. Сік лимона розговорити з соєвим соусом, медом та олією. Рибу обсмажити на гарячому грилі до готовності, часто поливаючи сумішшю. Подати гарячою, полив абрикосовим соусом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Абрикосовий соус до лосося гриль. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *