Перейти до вмісту
Головна » Alcatra рагу з яловичини

Alcatra рагу з яловичини

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Alcatra рагу з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН + 3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг яловичини (нашийок, підстегон)
    ❯ 100 г сала
    ❯ 1/2 ст. л. смальцю
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 4 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 250 мл білого сухого вина
    ❯ 250 мл води
    ❯ 4 лаврові листи
    ❯ 3 бутони гвоздики
    ❯ 1 паличка кориці
    ❯ сіль перець

    Покроковий процес приготування рагу з яловичини

    Крок 1

    Духовку нагріти до 160 °. М’ясо нарізати великими кубиками, сало – дрібними. Цибулю, часнику моркву очистити, луки моркву нарізати. Вершкове масло охолодити та натерти на великій терці.

    Крок 2

    У високий сотейник покласти смалець, сало та лавровий лист. Викласти половину м’яса та часник, накрити його шаром цибулі та моркви, посипати частиною вершкового масла.

    Крок 3

    Викласти м’ясо, що залишилося, моркву та цибулю, додати гвоздику, корицю, посолити та поперчити. Влити в сотейник воду і вино, покласти масло, що залишилося.

    Крок 4

    Накрити кришкою сотейник (або листом алюмінієвої фольги) та запікати страву 3 години. приготування м’ясо приправити на смак, 1-2 рази перевернути. Страву подати гарячою з відвареною або смаженою картоплею та хлібом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Alcatra рагу з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *