Рецепт “Alcatra рагу з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН + 3 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг яловичини (нашийок, підстегон)
❯ 100 г сала
❯ 1/2 ст. л. смальцю
❯ 25 г вершкового масла
❯ 2 зубчики часнику
❯ 4 цибулини
❯ 1 морква
❯ 250 мл білого сухого вина
❯ 250 мл води
❯ 4 лаврові листи
❯ 3 бутони гвоздики
❯ 1 паличка кориці
❯ сіль перець
Покроковий процес приготування рагу з яловичини
Крок 1
Духовку нагріти до 160 °. М’ясо нарізати великими кубиками, сало – дрібними. Цибулю, часнику моркву очистити, луки моркву нарізати. Вершкове масло охолодити та натерти на великій терці.
Крок 2
У високий сотейник покласти смалець, сало та лавровий лист. Викласти половину м’яса та часник, накрити його шаром цибулі та моркви, посипати частиною вершкового масла.
Крок 3
Викласти м’ясо, що залишилося, моркву та цибулю, додати гвоздику, корицю, посолити та поперчити. Влити в сотейник воду і вино, покласти масло, що залишилося.
Крок 4
Накрити кришкою сотейник (або листом алюмінієвої фольги) та запікати страву 3 години. приготування м’ясо приправити на смак, 1-2 рази перевернути. Страву подати гарячою з відвареною або смаженою картоплею та хлібом.