Перейти до вмісту
Головна » Ананас до копченого лосося

Ананас до копченого лосося

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Ананас до копченого лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 ананас
    ❯ 1 стручок ванілі
    ❯ 75 г вершкового масла
    ❯ 1/2 ст. л. цукрової пудри
    ❯ цедра та сік 1/2 лимона
    ❯ 150 г копченого лосося

    Покроковий процес приготування ананасу до лосося

    Крок 1

    Ананас вимити, обсушити та очистити. Чорні глазки видалити, ананас розрізати навпіл і видалити тверду серцевину.

    Крок 2

    Зі стручка ванілі вискоблити м’якуш і перемішати з цукровою пудрою.

    Крок 3

    У сотейнику розтопити вершкове масло, додати ванілі із цукровою пудрою.

    Крок 4

    Викласти в гарячу олію половинки ананаса та обсмажувати з усіх боків, часто перевертаючи та поливаючи олією. Зменшити вогонь до мінімуму та готувати 10 хв.

    Крок 5

    Готовий ананас зняти з вогню, злегка остудити та нарізати акуратними скибочками.

    Крок 6

    Рибу нарізати тонкими скибочками. На сервірувальну страву викласти, чергуючи, скибочки ананаса та лосося, збризкати соком лимона, посипати цедрою та дати настоятися за кімнатної температури 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ананас до копченого лосося. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *