Рецепт “Ананас до копченого лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 ананас
❯ 1 стручок ванілі
❯ 75 г вершкового масла
❯ 1/2 ст. л. цукрової пудри
❯ цедра та сік 1/2 лимона
❯ 150 г копченого лосося
Покроковий процес приготування ананасу до лосося
Крок 1
Ананас вимити, обсушити та очистити. Чорні глазки видалити, ананас розрізати навпіл і видалити тверду серцевину.
Крок 2
Зі стручка ванілі вискоблити м’якуш і перемішати з цукровою пудрою.
Крок 3
У сотейнику розтопити вершкове масло, додати ванілі із цукровою пудрою.
Крок 4
Викласти в гарячу олію половинки ананаса та обсмажувати з усіх боків, часто перевертаючи та поливаючи олією. Зменшити вогонь до мінімуму та готувати 10 хв.
Крок 5
Готовий ананас зняти з вогню, злегка остудити та нарізати акуратними скибочками.
Крок 6
Рибу нарізати тонкими скибочками. На сервірувальну страву викласти, чергуючи, скибочки ананаса та лосося, збризкати соком лимона, посипати цедрою та дати настоятися за кімнатної температури 15 хв.