Перейти до вмісту
Головна » Борщ козацький із фрикадельками

Борщ козацький із фрикадельками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Борщ козацький із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для фрикадельок:
    ❯ 250 г рубаного м’яса
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. смальцю
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для борщу:
    ❯ 2 буряки
    ❯ 1/2 качана капусти
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 2 помідори
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 корені петрушки
    ❯ 200 г консервованої квасолі
    ❯ 1–2 ст. л. томатної пасти

    Покроковий процес приготування борщу із фрикадельками

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Цибулю очистити, посікти та перемішати з м’ясом. Додати смалець, борошно, яйце, посолити та поперчити. Сформувати із маси фрикадельки, обсмажити їх на киплячому маслі, перекласти у форму
    та запікати 15 хв.

    Крок 2

    Приготувати борщ. Цибулю очистити та порубати. Очищений буряк і моркву нарізати соломкою, петрушку порубати. Обсмажувати овочі на олії 5 хв, влити прибл. 200 мл води та тушити під кришкою прибл. 15 хв. Помідори вимити, очистити від шкірки, порубати та закласти до буряків. Додати томатну пасту, сіль і перець на смак і тушкувати 10 хв.

    Крок 3

    Очищену картоплю нарізати шматочками, капусту нашаткувати. Овочі закласти у каструлю з киплячою водою (3 л) та варити 15 хв. Додати тушковані овочі та квасолю, довести до кипіння і варити 15 хв. Покласти фрикадельки, довести до кипіння та зняти з вогню. Дати настоятись під кришкою 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ козацький із фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *