Перейти до вмісту
Головна » Ботвинья з квасом

Ботвинья з квасом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ботвинья з квасом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Холодний суп з огірків та протертої зелені шпинату та щавлю

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 90 ккал, 15 г білків,
    8 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 л хлібного квасу
    ❯ по 250 г щавлю та шпинату
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 2 огірки
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 50 г свіжого кореня хрону
    ❯ 2 ч. л. цукру
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування ботвиньї з квасом

    Крок 1

    Шпинат та щавель перебрати та ретельно вимити. Шпинат бланшувати в киплячій підсоленій воді 3 хв, потім відкинути на друшляк. Окремо припустити щавель у своєму соку в закритій каструлі.

    Крок 2

    Щавель та шпинат протерти разом через сито або пюрувати у блендері. Викласти зелене пюре в каструлю, додати цукор, посолити та розвести хлібним квасом

    Крок 3

    Зелену цибулю вимити, обсушити та нарізати кільцями. Огірки вимити, розрізати уздовж навпіл, потім нарізати тонкими півкулями (шкірку не очищати). Кріп обполоснути, обсушити, посікти та разом з цибулею та огірками додати до супу. Дати супу настоятися у холодильнику 2 год.

    Крок 4

    Перед подачею супу натерти хрін на дрібній тертці. Суп розлити порційними тарілками, додати тертий хрін і подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як готується Ботвинья з квасом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *