Перейти до вмісту
Головна » Бутербродна паста з квасолі

Бутербродна паста з квасолі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бутербродна паста з квасолі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г сухої білої квасолі
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 1/2 ч. л. харчової соди
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1/2 кубика овочевого бульйону
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 1 ст. л. солодкої меленої паприки
    ❯ мелена гостра паприка
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування бутербродної пасти

    Крок 1

    Квасолю промити, перебрати, залити в каструлі достатньою кількістю води та довести до кипіння. Додати соду, покласти лавровий лист і подрібнений кубик бульйону. Повторно довести до кипіння і варити під кришкою на повільному вогні до готовності. Наприкінці приготування посолити на смак.

    Крок 2

    Лавровий лист видалити, надлишок води злити. Відварену квасолю подрібнити у пюре за допомогою блендер.

    Крок 3

    Цибулину та часник очистити, посікти та в сотейнику на гарячій рослинній олії обсмажувати до прозорості цибулі. Обсмажену суміш підмішати в пюре з квасолі, повторно подрібнити за допомогою блендера і добре збити.

    Крок 4

    У приготоване пюре додати обидва види паприки та гострий перець на смак, за необхідності приправити сіллю. Покласти у пюре томатну пасту, перемішати та добре збити. Квасоляна паста годиться для тривалого (до 2 тижнів) зберігання у холодильнику.

    Сьогодні ми дізналися як готується Бутербродна паста з квасолі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *