Перейти до вмісту
Головна » Часникова паста

Часникова паста

    Часникова паста

    «Діаменю» рецепт “Часникова паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    270 ккал

    Інгредієнти

    – 2-3 помідори
    – 1 ст. сирого насіння соняшника
    – 0,5 ст. ядер волоських або кедрових горіхів
    – 3 ст. оливкової олії
    – 3 зубчики часнику
    – 1/4 зеленого яблука
    – пучок петрушки
    – сіль та мелений перець чилі – на смак

    Покрокове приготування часникової пасти

    Крок 1

    Замочую в холодній воді на 3-4 години пів склянки насіння. Інші подрібнюю в кавомолці в борошно. Горіхи рублю як можна дрібніше.

    Крок 2

    З замоченого насіння зливаю воду, промиваю, змішую з горіхами та меленими насінням.

    Крок 3

    Додаю петрушку, яблуко (без насіння), часник, оливкова олія, сіль та перець. Змішую до однорідної маси у блендері або пропускаю 2 рази через м’ясорубку. Помідори нарізаю кружальцями, викладаю на них пасту.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Часникова паста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *