Перейти до вмісту
Головна » Часниковий соус до шашлику

Часниковий соус до шашлику

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Часниковий соус до шашлику” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 3 г білків,
    30 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 4 гілочки петрушки
    ❯ 40 мл холодної води
    ❯ 125 г натурального грецького йогурту
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ щіпка морської солі
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування часникового соусу

    Крок 1

    Часник очистити та подрібнити. Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Петрушку з часником помістити в чашу блендера, влити воду та подрібнити в пюре. Додати йогурт, олію та сік лимона і знову збити за допомогою блендера. Соус посолити та поперчити до смаку. До подачі на стіл зберігати у холодильнику.

    Крок 2

    Соусом добре поливати обсмажену на грилі курку чи баранину, заправляти змішані салати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Часниковий соус до шашлику. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *