Рецепт “Часниковий соус до шашлику” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 3 г білків,
30 г жирів, 4 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 зубчики часнику
❯ 4 гілочки петрушки
❯ 40 мл холодної води
❯ 125 г натурального грецького йогурту
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ щіпка морської солі
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування часникового соусу
Крок 1
Часник очистити та подрібнити. Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Петрушку з часником помістити в чашу блендера, влити воду та подрібнити в пюре. Додати йогурт, олію та сік лимона і знову збити за допомогою блендера. Соус посолити та поперчити до смаку. До подачі на стіл зберігати у холодильнику.
Крок 2
Соусом добре поливати обсмажену на грилі курку чи баранину, заправляти змішані салати.