Перейти до вмісту
Головна » Черешневий мус під кремом маскарпоне

Черешневий мус під кремом маскарпоне

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Черешневий мус під кремом маскарпоне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г маскарпоне
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    Для конфітюру:
    ❯ 300 г черешні без кісточки
    ❯ 150 г цукру
    Для подачі:
    ❯ жменя ягід черешні
    ❯ листочки м’яти

    Покроковий процес приготування черешневого мусу

    Крок 1

    Для конфітюру ягоди у сотейнику присипати цукром, додати 100 мл теплої води та дати настоятися. 15 хв. Ягоди довести до кипіння та варити 15 хв. Зняти піну та варити ще 5 хв.

    Крок 2

    Конфітюр зняти з вогню та повністю охолодити. Трохи сиропу відібрати, сироп, що залишився з ягодами пюрировать і збити в пишний мус. Готовий мус розкласти по порційним креманкам.

    Крок 3

    Для крему вершки охолодити та збити в пишну масу. Маскарпоне збити з цукром і ванільним цукром, підмішати збиті вершки та повторно збити.

    Крок 4

    Крем-мус маскарпоне викласти на черешневий мус. Готовий десерт полити сиропом, прикрасити цілими ягодами та листочками м’яти. Подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Черешневий мус під кремом маскарпоне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *