Рецепт “Чорнична вівсянка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 71
Білки 4
Жири 3
Вуглеводи 6
Інгредієнти
– 60 г вівсяних пластівців тривалого варіння
– 60 г чорниці / смородини чорної замороженої
– 1 ч. л. меду або сиропу топінамбура
– ~50 мл кокосового молока (можна замінити на звичайне)
– 100 г сиру зерненого у вершках
Покроковий процес приготування чорничної вівсянки
Крок 1
Додайте у вівсянку 180 мл води та чорниці.
Крок 2
Поставте варитися на великий вогонь до кипіння, зменште вогонь і варіть до
загустіння.
Крок 3
Вимкніть вогонь, долийте молоко до бажаної консистенції і накрийте
кришкою постояти 5 хв.
Крок 4
У готову кашу додайте сир і мед.