Перейти до вмісту
Головна » Чилі кон карне з соєвим м’ясом

Чилі кон карне з соєвим м’ясом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Чилі кон карне з соєвим м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 черешки селери
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 ч. л. меленого куміну
    ❯ 1 ч. л. меленого гострого перцю
    ❯ 800 г помідорів
    ❯ 400 г консервованої квасолі
    ❯ 100 г червоної сочевиці
    ❯ 400 г замороженого соєвого фаршу
    ❯ 250 мл овочевого бульйону
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    Для подачі:
    ❯ кілька гілочок зелені
    ❯ 1 стручок гострого зеленого перцю
    ❯ кукурудзяні чипси

    Покроковий процес приготування чилі кон карне

    Крок 1

    Цибулину та часник очистити та порубати. Селера, помідори та солодкий перець вимити, селеру нарізати скибочками, перець та очищені помідори — дрібними кубиками. Очищену моркву нарізати кубиками.

    Крок 2

    У сотейнику на олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі. Викласти всі овочі та готувати до м’якості. Присипати кумином та гострим перцем, посолити.

    Крок 3

    Закласти помідори, сочевицю, квасолю та фарш, влити бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму
    та готувати 25 хв. Подати із зеленню, чипсами та перцем

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чилі кон карне з соєвим м’ясом. Смачного!.

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *