Рецепт “Чилі кон карне з соєвим м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 зубки часнику
❯ 1 цибулина
❯ 2 черешки селери
❯ 2 моркви
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 ч. л. меленого куміну
❯ 1 ч. л. меленого гострого перцю
❯ 800 г помідорів
❯ 400 г консервованої квасолі
❯ 100 г червоної сочевиці
❯ 400 г замороженого соєвого фаршу
❯ 250 мл овочевого бульйону
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
Для подачі:
❯ кілька гілочок зелені
❯ 1 стручок гострого зеленого перцю
❯ кукурудзяні чипси
Покроковий процес приготування чилі кон карне
Крок 1
Цибулину та часник очистити та порубати. Селера, помідори та солодкий перець вимити, селеру нарізати скибочками, перець та очищені помідори — дрібними кубиками. Очищену моркву нарізати кубиками.
Крок 2
У сотейнику на олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі. Викласти всі овочі та готувати до м’якості. Присипати кумином та гострим перцем, посолити.
Крок 3
Закласти помідори, сочевицю, квасолю та фарш, влити бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму
та готувати 25 хв. Подати із зеленню, чипсами та перцем