Перейти до вмісту
Головна » Colomba pasquale

Colomba pasquale

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Colomba pasquale” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: БЛИЗЬКО 28 ГОДИН

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 5 г свіжих пекарських дріжджів
    ❯ 300 г цукру
    ❯ 6 жовтків
    ❯ 140 г вершкового масла
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 125 г цукатів
    ❯ 100 г лісових горіхів
    ❯ 50 г мигдалю + цілий мигдаль для прикраси
    ❯ 5 білків
    ❯ 25 г картопляного крохмалю
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування Colomba pasquale

    Крок 1

    Для опари дріжджі в мисці залити 125 мл теплого молока і перемішати зі 125 г борошна. Накрити миску тканинною серветкою і залишити підходити в місці без протягів на 8 годин має збільшитися в обсязі утричі.

    Крок 2

    В опару додати 95 мл теплої води (прибл. 37°), 65 г цукру і 3 жовтки, порціями підмішати 250 г борошна та половину розм’якшеної олії. Вимішувати до отримання гладкого еластичного тіста та залишити підходити у місці без протягів на 12 год.

    Крок 3

    Порціями вмісити в тісто борошно, що залишилося, і 80 г цукру, додати 25 мл молока зі щіпкою солі та ванільним
    цукром, жовтки, що залишилися та олія. Вмісити в тісто цукати. Сформувати з тіста кулю, накрити її тканинною серветкою і дати підійти 1 год.

    Крок 4

    Викласти тісто у форму для випікання, заповнивши її наполовину, та дати підійти 2 год.

    Крок 5

    Приготувати глазур. Лісові горіхи, мигдаль, крохмаль і 150 г цукру подрібнити у міксері на порошок. Білки збити у міцну піну та акуратно перемішати з подрібненою масою. Викласти масу на виріб рівним шаром, зверху розподілити цілий мигдаль. Дати виробу підійти ще бл. 40 хв.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 180 ° і випікати “голубку” прибл. 1 год. За бажанням прикрасити цукровою посипанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Colomba pasquale. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *