Перейти до вмісту
Головна » Цвітна капуста з м’ясом

Цвітна капуста з м’ясом

    Цвітна капуста з м'ясом

    «Діаменю» рецепт “Цвітна капуста з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г цвітної капусти
    – 0,5 кг курячого фаршу
    – 1 яйце
    – 2 ст. нежирної сметани
    – 80 г твердого сиру
    – 1 цибулина
    – 2 зубки часнику
    – 1 ч. л. солодкої меленої паприки
    – 2 ст. оливкової олії
    – зелень кропу, петрушки
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування цвітної капусти

    Крок 1

    Капусту мою, розбираю на суцвіття, заливаю холодною солоною водою та проціджую через 15 хвилин.
    Цибулину нарізаю кубиком. Часник подрібнюю. Цибулю з часником пасерую на олії.

    Крок 2

    Капусту опускаю в підсолену киплячу воду, варю близько 10 хвилин, проціджую. У фарш додаю яйце, пасеровану цибулю з часником, солю, перчу і всипаю половину паприки.

    Крок 3

    У змащену олією форму викладаю фарш, зверху – цвітну капусту. Змащую підсоленою сметаною, посипаю паприкою. Запікаю в духовці 40 хвилин (при 180 градусах). Посипаю сиром і зеленню та ще запікаю близько 10 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Цвітна капуста з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *