Рецепт “Цибулевий суп з білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 14г білків,
21 г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 6 цибулин
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 250–300 мл сухого білого вина
❯ 1,2 л курячого або овочевого бульйону
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
Для грінків:
❯ 6 скибочок багета завтовшки 1 см
❯ 120 г тертого сиру чедер, ементаль або грюєр
❯ жменя зелені
Покроковий процес приготування цибулевого супу
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати кільцями. Вершкове масло розтопити в каструлі з товстим дном і обсмажувати на олії
цибулинні кільця до напівпрозорості. Посипати цибулю цукром і готувати на слабкому вогні ще прибл. 15 хв, поки цибуля не придбає Золотий колір. (Постійно помішувати, щоб цибуля не пригоріла!) Додати вино і тушкувати 10 хв, потім влити бульйон, довести до кипіння та варити суп 15 хв.
Крок 2
Тим часом приготувати грінку. Скибочки хліба розрізати навпіл і підрум’янити в тостері або на сухій сковороді.
Посипати грінки тертим сиром та поставити у нагріту до 200 ° духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.
Крок 3
Цибульний суп пюрувати занурювальним блендер і протерти через сито. Приправити сіллю та свіжомеленим чорним перцем до смаку. Розлити суп по порційним тарілкам і подати з сирними грінками, прикрасивши їх зеленню.