Перейти до вмісту
Головна » Делікатес паштел-де-ната

Делікатес паштел-де-ната

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Делікатес паштел-де-ната” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г готового листкового тіста
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 60 г борошна
    ❯ 400 г цукру
    ❯ 250 мл води
    ❯ 7 жовтків
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування паштел-де-ната

    Крок 1

    Підготувати формочки для кексів або мафінів. Тісто нарізати кружальцями та вислати їм форми, роблячи бортики.

    Крок 2

    Овочі вимити та обсушити, цибулину очистити. У всіх овочів зрізати верхівки, у перцю видалити насіння, у цибулі,
    помідори та цукіні акуратно вибрати частину м’якоті.

    Крок 3

    Борошно розвести невеликою кількістю молока. Молоко, що залишилося, влити в каструлю і нагріти. Додати борошняну суміш і, перемішуючи, довести до кипіння. Продовжувати готувати, вливаючи тонким цівком цукровий сироп. Додати ванільний цукор і готувати, помішуючи, поки маса не почне густіти. Готовий крем зняти з вогню і накрити харчовою плівкою так, щоб вона торкалася його поверхні.

    Крок 4

    Крему дати трохи охолонути за кімнатної температури та, збиваючи, ввести по одному жовтки.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 210 °. Крем розподілити по вистеленім тестом формах і випікати вироби прибл. 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Делікатес паштел-де-ната. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *