Рецепт “Делікатес паштел-де-ната” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 600 г готового листкового тіста
❯ 500 мл молока
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 60 г борошна
❯ 400 г цукру
❯ 250 мл води
❯ 7 жовтків
❯ сіль
Покроковий процес приготування паштел-де-ната
Крок 1
Підготувати формочки для кексів або мафінів. Тісто нарізати кружальцями та вислати їм форми, роблячи бортики.
Крок 2
Овочі вимити та обсушити, цибулину очистити. У всіх овочів зрізати верхівки, у перцю видалити насіння, у цибулі,
помідори та цукіні акуратно вибрати частину м’якоті.
Крок 3
Борошно розвести невеликою кількістю молока. Молоко, що залишилося, влити в каструлю і нагріти. Додати борошняну суміш і, перемішуючи, довести до кипіння. Продовжувати готувати, вливаючи тонким цівком цукровий сироп. Додати ванільний цукор і готувати, помішуючи, поки маса не почне густіти. Готовий крем зняти з вогню і накрити харчовою плівкою так, щоб вона торкалася його поверхні.
Крок 4
Крему дати трохи охолонути за кімнатної температури та, збиваючи, ввести по одному жовтки.
Крок 5
Духовку нагріти до 210 °. Крем розподілити по вистеленім тестом формах і випікати вироби прибл. 20 хв.