Перейти до вмісту
Головна » Діапіца з грибами

Діапіца з грибами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Діапіца з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1,5 житнього борошна
    ❯ 1 ст. молока
    ❯ 0,5 ч.л. соди
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г грибів
    ❯ 1 помідор
    ❯ 30 г твердого сиру
    ❯ 2 ст.л. подрібнених оливок
    ❯ 2 ст.л. оливкової олії
    ❯ сіль

    Покрокове приготування діапіци

    Крок 1

    Борошно просіюю, додаю яйця, молоко та соду. Замішую тісто. Форму змащу маслом, тісто розподіляю тонким шаром і також змащу оливковою олією (можна замінити на йогурт без добавок).

    Крок 2

    Томати нарізаю тонкими кружальцями. Цибулю очищаю і дрібно нарізаю. Злегка обсмажую подрібнені гриби та цибулю на сковороді з додаванням оливкової олії.

    Крок 3

    На змащене тісто викладаю шарами: гриби з цибулею, оливки та томати. Посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Випікаю піцу в духовці 30 хвилин при температурі 180 град.

    Сьогодні ми дізналися як готується Діапіца з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *