«Діаменю» рецепт “Діапіца з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
152 ккал
Інгредієнти
❯ 1,5 житнього борошна
❯ 1 ст. молока
❯ 0,5 ч.л. соди
❯ 3 яйця
❯ 1 цибулина
❯ 150 г грибів
❯ 1 помідор
❯ 30 г твердого сиру
❯ 2 ст.л. подрібнених оливок
❯ 2 ст.л. оливкової олії
❯ сіль
Покрокове приготування діапіци
Крок 1
Борошно просіюю, додаю яйця, молоко та соду. Замішую тісто. Форму змащу маслом, тісто розподіляю тонким шаром і також змащу оливковою олією (можна замінити на йогурт без добавок).
Крок 2
Томати нарізаю тонкими кружальцями. Цибулю очищаю і дрібно нарізаю. Злегка обсмажую подрібнені гриби та цибулю на сковороді з додаванням оливкової олії.
Крок 3
На змащене тісто викладаю шарами: гриби з цибулею, оливки та томати. Посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Випікаю піцу в духовці 30 хвилин при температурі 180 град.