Перейти до вмісту
Головна » Домашня локшина з кольоровими добавками

Домашня локшина з кольоровими добавками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Домашня локшина з кольоровими добавками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г пшеничного борошна
    ❯ 3 яйця
    ❯ 3 жовтки
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. пюре шпинату (подрібнити за допомогою блендера)
    ❯ 2 ч. л. меленої паприки
    ❯ 2 ст. л. вершків

    Покроковий процес приготування локшини з кольоровими добавками

    Крок 1

    Борошно із щіпкою солі просіяти гіркою на робочу поверхню. Зробити в гірці поглиблення, вбити у нього яйця та жовтки та руками вимісити круте гладке тісто.

    Крок 2

    Паприку розвести в вершках і добре перемішати. Тісто розділити на 3 рівні частини, одну частину відкласти та накрити тканинною серветкою.

    Крок 3

    В одну з частин, що залишилися вмісити розведену паприку, в іншу – пюре шпинату. Усі три частини тіста помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 4

    На посипаному борошном робітнику поверхні по черзі розкотити кожну частину тесту в тонкий пласт і нарізати локшиною.

    Крок 5

    Вироби розкласти на робочій поверхні за кімнатної температури та залишити підсихати на 30–50 хв. Локшину відварити в окропі підсоленої води. Подати як гарніру або основної страви, додавши соус для пасти на смак.

    Сьогодні ми дізналися як готується Домашня локшина з кольоровими добавками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *