Перейти до вмісту
Головна » Фарширований короп

Фарширований короп

    Фарширований короп

    «Діаменю» рецепт “Фарширований короп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    134 ккал

    Інгредієнти

    – Короп вагою близько 2,5 кг
    – 3 великі цибулини
    – 3 яйця
    – 3 ст. рослинної олії
    – 3 ст. манки
    – чорний мелений перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування фаршированого коропа

    Крок 1

    Коропа очищаю, відокремлюю філе. Подрібнюю його в блендері. Додаю манку, обсмажену цибулю, жовтки. Солю, перчу, перемішую. Білки збиваю до м’яких піків, частинами втручаю у фарш

    Крок 2

    Фольгу складаю в кілька шарів, змащую олією. Риб’ячу шкіру розрізаю на дві частини, вистилаю на бекон, на неї фарш. Повертаю рулет. Щільно загортаю фольгу, перекладаю у форму для запікання, наливаю 1 см води.

    Крок 3

    Запікаю при 190 градусах 1,5 години. За 15 хвилин до закінчення приготування розгортаю фольгу та даю рулету зарум’янитися.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Фарширований короп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *