Рецепт “Фарширований перець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Перець 12шт
– Фарш 800гр
– Цибуля 2шт.(400гр)
– Рис 200гр
– Перець для засмаження 1шт. (100гр.)
– Морква 2шт. (250гр.)
– Капуста 250гр
– Часник 2 зубка
– Борошно 1ст.л.
– Томатна паста 2ст.л.
– Курячий бульйон 1л.
– Чорний перець
– Чилі
– Сіль
– Петрушка
Покроковий процес приготування фаршированого перцю
Крок 1
Нарізаємо цибулю і дрібненький часник. У казан наливаємо олію, висипаємо цибулю та часник. Перемішуємо. Далі натираємо моркву на велику тертку.
Крок 2
Коли цибуля злегка підсмажиться, забираємо 2/3 частини. Відправляємо моркву в казан і перемішуємо. Нарізаємо солодкий перець і відправляємо у засмажку. Далі нарізаємо молоду капусту і теж відправляємо у казан. Добре перемішуємо. Додамо трохи олії, 1ст.л. борошна та перемішуємо. Далі добираємо 2ст.л. томатної пасти. Добре перемішуємо. Наливаємо курячий бульйон, солимо, перчимо, додаємо чилі перемішуємо і залишаємо готуватися на маленький вогонь.
Крок 3
У фарш відправляємо трохи не доварений рис, пасеровану цибулю і дрібно нарізану петрушку. Солимо, перчимо, наливаємо курячого бульйону і перемішуємо.
Крок 4
Змочуємо руку та набиваємо перець фаршем. З казана прибираємо половину заправки та викладаємо перець. Зверху викладаємо заправку та заливаємо курячим бульйоном. Після закипання накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні 30 хвилин.