Перейти до вмісту
Головна » Фарширований перець

Фарширований перець

    Фарширований перець

    Рецепт “Фарширований перець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Перець 12шт
    – Фарш 800гр
    – Цибуля 2шт.(400гр)
    – Рис 200гр
    – Перець для засмаження 1шт. (100гр.)
    – Морква 2шт. (250гр.)
    – Капуста 250гр
    – Часник 2 зубка
    – Борошно 1ст.л.
    – Томатна паста 2ст.л.
    – Курячий бульйон 1л.
    – Чорний перець
    – Чилі
    – Сіль
    – Петрушка

    Покроковий процес приготування фаршированого перцю
    Фарширований перець1

    Крок 1

    Нарізаємо цибулю і дрібненький часник. У казан наливаємо олію, висипаємо цибулю та часник. Перемішуємо. Далі натираємо моркву на велику тертку.

    Фарширований перець2

    Крок 2

    Коли цибуля злегка підсмажиться, забираємо 2/3 частини. Відправляємо моркву в казан і перемішуємо. Нарізаємо солодкий перець і відправляємо у засмажку. Далі нарізаємо молоду капусту і теж відправляємо у казан. Добре перемішуємо. Додамо трохи олії, 1ст.л. борошна та перемішуємо. Далі добираємо 2ст.л. томатної пасти. Добре перемішуємо. Наливаємо курячий бульйон, солимо, перчимо, додаємо чилі перемішуємо і залишаємо готуватися на маленький вогонь.

    Фарширований перець3

    Крок 3

    У фарш відправляємо трохи не доварений рис, пасеровану цибулю і дрібно нарізану петрушку. Солимо, перчимо, наливаємо курячого бульйону і перемішуємо.

    Фарширований перець4

    Крок 4

    Змочуємо руку та набиваємо перець фаршем. З казана прибираємо половину заправки та викладаємо перець. Зверху викладаємо заправку та заливаємо курячим бульйоном. Після закипання накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні 30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фарширований перець. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *