«Діаменю» рецепт “Фарширований перець у соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,2 ХО
114 ккал
Інгредієнти
– 500 г свинини
– 10 солодких перців
– 1 ст. вареного рису
– 1 морква
– 1 цибулина
– сіль та мелений перець – на смак
Для соусу:
– 1 ст. вершків
– 3 зубчики часнику
– 2 ст. томатної пасти
– зелень петрушки та кропу
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування фаршированого перцю
Крок 1
Свинину та цибулю пропускаю через м’ясорубку. Додаю рис та натерту моркву, солю, перчу, перемішую. У солодких перців зрізаю верх, видаляю серцевину.
Крок 2
Подрібнений часник обсмажую на олії 2 хвилини. Додаю томатну пасту та вершки, солю, перчу, томлю на малому вогні 7 хвилин. Перемішую з рубаною зеленню, знімаю з вогню.
Крок 3
Перці начиняю, укладаю у широку каструлю з товстим дном, заливаю соусом. Тушу на малому вогні близько 35 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!