Перейти до вмісту
Головна » Фарширований перець у соусі

Фарширований перець у соусі

    Фарширований перець у соусі

    «Діаменю» рецепт “Фарширований перець у соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,2 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г свинини
    – 10 солодких перців
    – 1 ст. вареного рису
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – сіль та мелений перець – на смак
    Для соусу:
    – 1 ст. вершків
    – 3 зубчики часнику
    – 2 ст. томатної пасти
    – зелень петрушки та кропу
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування фаршированого перцю

    Крок 1

    Свинину та цибулю пропускаю через м’ясорубку. Додаю рис та натерту моркву, солю, перчу, перемішую. У солодких перців зрізаю верх, видаляю серцевину.

    Крок 2

    Подрібнений часник обсмажую на олії 2 хвилини. Додаю томатну пасту та вершки, солю, перчу, томлю на малому вогні 7 хвилин. Перемішую з рубаною зеленню, знімаю з вогню.

    Крок 3

    Перці начиняю, укладаю у широку каструлю з товстим дном, заливаю соусом. Тушу на малому вогні близько 35 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фарширований перець у соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *