Рецепт “Філе індички з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 490 ккал, 40 г білків,
9 г жирів, 63 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г нарізаних овочів (цибуля, цукіні, солодкий перець)
❯ 480 г філе індички
❯ щіпка часникової приправи
❯ 1 ч. л. сушених трав (петрушка, базилік)
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 300 г гречаної локшини
❯ 1 кубик овочевого бульйону
❯ сіль
Покроковий процес приготування філе індички
Крок 1
Філе вимити, нарізати кубиками та змішати в мисці з овочами, часниковою приправою, травами, перцем і оливковою олією. Маринувати у холодильнику 1 год.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння достатню кількість води, додати бульйонний кубик, закласти локшину та варити до напівготовності. Відкинути на друшляк, бульйон зібрати у мисці. Філе індички разом з овочами обсмажити на антипригарній сковороді, влити трохи бульйону з-під локшини та тушкувати під кришкою 20 хв. Разом з локшиною розкласти по порційним тарілкам.