Перейти до вмісту
Головна » Філе індички з овочами

Філе індички з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Філе індички з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 40 г білків,
    9 г жирів, 63 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г нарізаних овочів (цибуля, цукіні, солодкий перець)
    ❯ 480 г філе індички
    ❯ щіпка часникової приправи
    ❯ 1 ч. л. сушених трав (петрушка, базилік)
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г гречаної локшини
    ❯ 1 кубик овочевого бульйону
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування філе індички

    Крок 1

    Філе вимити, нарізати кубиками та змішати в мисці з овочами, часниковою приправою, травами, перцем і оливковою олією. Маринувати у холодильнику 1 год.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння достатню кількість води, додати бульйонний кубик, закласти локшину та варити до напівготовності. Відкинути на друшляк, бульйон зібрати у мисці. Філе індички разом з овочами обсмажити на антипригарній сковороді, влити трохи бульйону з-під локшини та тушкувати під кришкою 20 хв. Разом з локшиною розкласти по порційним тарілкам.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе індички з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *