Рецепт “Фондю з лососем та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 29 г білків,
11 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 400 г варено-морожених креветок
❯ 400 г філе лосося
❯ корінь імбиру (5 см)
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1,5 л рибного чи овочевого бульйону
❯ 80 мл соєвого соусу
Покроковий процес приготування фондю з лососем
Крок 1
Креветки розморозити при кімнатної температури. Рибу вимити та обсушити паперовим рушником. Кості, що залишилися видалити за допомогою пінцета. Рибу нарізати шматочками та разом із креветками розкласти по порційним тарілкам.
Крок 2
Імбир очистити та крупно порубати. Лук-порей вимити та крупно нарізати.
Крок 3
Часник очистити та порубати. У каструлю влити бульйон, додати часник, покласти імбир, цибуля і влити соєвий соус. Довести до кипіння та варити кілька хвилин.
Крок 4
Бульйон процідити, перелити у фондюшницю та нагрівати на пальнику.
Крок 5
Шматочки риби та креветки наколювати на виделки для фондю і занурювати в бульйон на 2-3 хв. В окремому посуді
подати до фонду соєвий соус.