Перейти до вмісту
Головна » Фондю з лососем та креветками

Фондю з лососем та креветками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фондю з лососем та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 29 г білків,
    11 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г варено-морожених креветок
    ❯ 400 г філе лосося
    ❯ корінь імбиру (5 см)
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1,5 л рибного чи овочевого бульйону
    ❯ 80 мл соєвого соусу

    Покроковий процес приготування фондю з лососем

    Крок 1

    Креветки розморозити при кімнатної температури. Рибу вимити та обсушити паперовим рушником. Кості, що залишилися видалити за допомогою пінцета. Рибу нарізати шматочками та разом із креветками розкласти по порційним тарілкам.

    Крок 2

    Імбир очистити та крупно порубати. Лук-порей вимити та крупно нарізати.

    Крок 3

    Часник очистити та порубати. У каструлю влити бульйон, додати часник, покласти імбир, цибуля і влити соєвий соус. Довести до кипіння та варити кілька хвилин.

    Крок 4

    Бульйон процідити, перелити у фондюшницю та нагрівати на пальнику.

    Крок 5

    Шматочки риби та креветки наколювати на виделки для фондю і занурювати в бульйон на 2-3 хв. В окремому посуді
    подати до фонду соєвий соус.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фондю з лососем та креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *