Рецепт “Фондю з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 26 г білків,
39 г жирів, 28 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе ягнятини (кострець)
❯ соняшникова олія
Для маринаду:
❯ 2 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 1 ст. л. винного оцту
❯ 1 товчений зубчик часнику
❯ кілька гілочок розмарину
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для подачі:
❯ 200 мл грецького йогурту
Покроковий процес приготування фондю з ягнятини
Крок 1
Для маринаду в мисці перемішати гірчицю, оцет та часник. Розмарин сполоснути. Листочки з гілочок обірвати, посікти та підмішати в миску. Стебла зберегти. Маринад посолити та поперчити.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити, нарізати шматочками, занурити у маринад і поставити в холод на 1 год
Крок 3
Олію налити у фондюшницю і нагріти на вогні. Шматочки м’яса наколювати на стебла розмарину чи вилки для фондю, занурювати в гаряче олію та обсмажувати до готовності. Подати до м’ясного фонду йогурт та айвар (або аджику).
М’ясо можна взяти рубане. Приправте його рубаним розмарином, часником, посоліть і поперчіть. Сформуйте невеликі кульки та на стеблах розмарину обсмажуйте до готовності.