«Діаменю» рецепт “Форшмак з оселедця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
187 ккал
Інгредієнти
– 250 г солоного оселедця
– 3 яйця
– 1 ч. л. гірчиці в зернах
– пучок свіжого кропу
– 0,5 лимона
Покрокове приготування форшмаку з оселедця
Крок 1
Лимон розрізаю на дві частини. З однієї частини вичавлюю сік. Оселедець нарізаю дрібними кубиками. Свіжий кріп дрібно рублю.
Крок 2
Яйця варю круто, охолоджую під струменем холодної води, очищаю і натираю на великій тертці. Змішую оселедець з яйцями.
Крок 3
Додаю кріп, гірчицю та ретельно перемішую. Заправляю лимонним соком, солю і знову перемішую. Подаю цю закуску з підсушеним житнім хлібом чи хлібцями
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!