Перейти до вмісту
Головна » Форшмак з оселедця

Форшмак з оселедця

    Форшмак з оселедця

    «Діаменю» рецепт “Форшмак з оселедця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г солоного оселедця
    – 3 яйця
    – 1 ч. л. гірчиці в зернах
    – пучок свіжого кропу
    – 0,5 лимона

    Покрокове приготування форшмаку з оселедця

    Крок 1

    Лимон розрізаю на дві частини. З однієї частини вичавлюю сік. Оселедець нарізаю дрібними кубиками. Свіжий кріп дрібно рублю.

    Крок 2

    Яйця варю круто, охолоджую під струменем холодної води, очищаю і натираю на великій тертці. Змішую оселедець з яйцями.

    Крок 3

    Додаю кріп, гірчицю та ретельно перемішую. Заправляю лимонним соком, солю і знову перемішую. Подаю цю закуску з підсушеним житнім хлібом чи хлібцями

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Форшмак з оселедця. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *