Перейти до вмісту
Головна » Фруктовий салат

Фруктовий салат

    Фруктовий салат

    «Діаменю» рецепт “Фруктовий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    27 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ківі, половина авокадо
    – 300 г салату Айсберг
    – 1 банку ананаса (або 250 г свіжого)
    – 1 грейпфрут
    – 1/2 помело
    – кунжутне масло – на смак

    Покрокове приготування фруктового салату

    Крок 1

    Листя салату нарізаю великими частинами. Висипаю в чашу, в якій перемішуватиму салат. Очищаю авокадо та ківі. Нарізаю кубиками. Додаю до листя салату.

    Крок 2

    Очищаю грейпфрут та помело, нарізаю на великі частини та додаю в миску до листя салату.

    Крок 3

    Висипаю банку ананаса шматочками (можна порізати кубиками свіжий) ананас). За бажання можна збризкати кунжутним маслом. Ретельно перемішую і подаю до столу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий салат. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *