«Діаменю» рецепт “Фруктовий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
27 ккал
Інгредієнти
– 3 ківі, половина авокадо
– 300 г салату Айсберг
– 1 банку ананаса (або 250 г свіжого)
– 1 грейпфрут
– 1/2 помело
– кунжутне масло – на смак
Покрокове приготування фруктового салату
Крок 1
Листя салату нарізаю великими частинами. Висипаю в чашу, в якій перемішуватиму салат. Очищаю авокадо та ківі. Нарізаю кубиками. Додаю до листя салату.
Крок 2
Очищаю грейпфрут та помело, нарізаю на великі частини та додаю в миску до листя салату.
Крок 3
Висипаю банку ананаса шматочками (можна порізати кубиками свіжий) ананас). За бажання можна збризкати кунжутним маслом. Ретельно перемішую і подаю до столу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!