Рецепт “Фрикадельки із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 590 ккал, 33 г білків,
43 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
– 1 цибулина
– 5 ст. л. рослинної олії
– 1 невеликий пучок петрушки
– 600 г рубаної свинини
– 1 яйце
– 4 ст. л. панірувальних сухарів
– 1 ст. л. томата-пасти
– 1 ст. л. французької гірчиці
– 2 огірки
– 4 помідори
– 2 ст. л. винного оцту
– сіль та мелений чорний перець
– жменя руколи
– 100 г натурального йогурту
Покроковий процес приготування фрикадельок
Крок 1
1 цибулину очистити, подрібнити та обсмажити на 1 стіл. ложці рослинного олії до м’якості. 1 невеликий пучок петрушки сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати.
Крок 2
Разом із цибулею та 600 г рубаної свинини викласти в миску. Вбити 1 яйце, додати 4 стіл. ложки панірувальних сухарів, по 1 стіл. ложці томату-пасти та французької гірчиці. Масу посолити та ретельно вимішати. Сформувати з м’ясної маси кульки та обсмажити їх до готовності на олії
Крок 3
Для салату 2 огірки та 4 помідори вимити та нарізати дрібними кубиками. Приготувати заправку: збити вилкою 2 стіл. ложки винного оцту з 4 стіл. ложками рослинної олії, сіллю та меленим чорним перцем. Жменю руколи сполоснути, дрібно порвати та перемішати в салатнику з овочами та половиною заправки.
Крок 4
Розкласти салат по скляним банкам. Полити сумішшю заправки, що залишилася зі 100 г натурального йогурту.