Перейти до вмісту
Головна » Фуа-гра з курячої печінки

Фуа-гра з курячої печінки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Фуа-гра з курячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 300 г курячої печінки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 3 жовтки
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ 50 мл коньяку
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ цедра 1/2 лимона
    ❯ 1 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування фуа-гри

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. На олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості. Влити коньяк, дати йому випаруватися.

    Крок 2

    Печінку промити та подрібнити за допомогою блендера. Додати цибулю і повторно подрібнити. Влити вершки та жовтки, додати борошно, посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати ємність для виготовлення на водяній бані. Масу викласти у форму, встановити її у ємність і готувати 1 год.

    Крок 4

    Масло розтопити, додати цедру та чебрець. Залити олією паштет у формі. Дати паштету охолонути та помістити його в холодильник на 2-3 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фуа-гра з курячої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *