Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий чізкейк

Гарбузовий чізкейк

    Гарбузовий чізкейк

    «Діаменю» рецепт “Гарбузовий чізкейк” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    – По 2 ст. вівсяних та пшеничних висівок
    – 10 г розпушувача
    – 600 г гарбуза
    – імбир, кориця – на смак
    – 1 ст. оливкової олії
    – 500 г нежирного сиру
    – 2 ст. л. крохмалю
    – 0,5 ч.л. порошку стевії
    – 5 яєчних білків

    Покрокове приготування гарбузового чізкейку

    Крок 1

    Відварений гарбуз блендером доводжу до консистенції пюре. Для начинки змішую сир, 400 г пюре гарбуза, 2 ст.л. крохмалю, яєчні білки та 1/4 ч.л. порошку стевії. Форму змащую оливковою олією та викладаю суміш для начинки.

    Крок 2

    Зверху прикриваю фольгою. У деко наливаю трохи води та поміщаю туди форму. Ставлю в духовку на годину при температурі 180 градусів. Даю охолонути та ставлю в холодильник.

    Крок 3

    Для коржа змішую борошно з висівок, розпушувач, 2 ст.л. пюре гарбуза, 2 ст.л. води та прянощі. Випікаю корж у духовці за температури 180 градусів близько 45 хвилин. Даю йому охолонути та зверху акуратно викладаю начинку. Прикрашаю ягодами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий чізкейк. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *