Рецепт “Гарбузовий соус з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 9 г білків,
15 г жирів, 19 г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 банки (по 250 мл):
❯ 1 невеликий гарбуз (бл. 600 г)
❯ 2 очищених зубчики часнику
❯ по 2 ст. л. оливкової олії та меду
❯ 1 склянка листків петрушки
❯ по 1/2 склянки очищених волоських горіхів та насіння гарбуза
❯ 60 г тертого сиру
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування гарбузового соусу
Крок 1
Гарбуз вимити та розрізати навпіл, видалити насіння і зрізати шкірку. Покласти в кожну половинку гарбуза по зубчику часнику, додати по 1 стіл. ложці олії та меду, посолити та запікати в духовці при 190 ° до м’якості
Крок 2
Зелень подрібнити у блендері з горіхами та насінням. Додати печений гарбуз та сир, пюрувати. Заправити соус соком лимона, посолити та поперчити. Подати з безглютеновими хлібцями. Зберігати у холодильнику не більше трьох діб.