Рецепт “Гармошка з картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 280 ккал, 9 г білків,
14 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 великі бульби картоплі довгастої форми, відварених цілком у шкірці
❯ 1 солодкий перець
❯ 1 очищена цибулина
❯ 300 г салямі
❯ 1 зубчик часнику
❯ 60 г вершкового масла
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування гармошки з картоплі
Крок 1
На кожному клубні зробити часті поперечні надрізи, видаляючи скибочки товщиною бл. 0,3 см так, щоб можна
було вкласти начинку. Очищений від насіння перець нарізати брусочками, цибулю і салямі – тонкими кружками
Крок 2
У надрізи вкласти скибочки салямі та овочів. Змастити все олією, приправленою сіллю, перцем і стовченим часником. Запікати 15 хв при 180 °.