Перейти до вмісту
Головна » Гармошка з картоплі

Гармошка з картоплі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гармошка з картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал, 9 г білків,
    14 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 великі бульби картоплі довгастої форми, відварених цілком у шкірці
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 1 очищена цибулина
    ❯ 300 г салямі
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування гармошки з картоплі

    Крок 1

    На кожному клубні зробити часті поперечні надрізи, видаляючи скибочки товщиною бл. 0,3 см так, щоб можна
    було вкласти начинку. Очищений від насіння перець нарізати брусочками, цибулю і салямі – тонкими кружками

    Крок 2

    У надрізи вкласти скибочки салямі та овочів. Змастити все олією, приправленою сіллю, перцем і стовченим часником. Запікати 15 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як готується Гармошка з картоплі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *