Перейти до вмісту
Головна » Гаспачо

Гаспачо

    Гаспачо

    «Діаменю» рецепт “Гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банка печінки тріски (135 г)
    – 3 помідори
    – 1 огірок
    – 1 солодкий перець
    – 1 зубчик часнику
    – 4-5 ст. оливкової олії
    – 1 ст. винного білого оцту
    – 1 ст. лимонного соку
    – свіжий перець чилі
    – мелений чорний перець
    – сіль, зелень – на смак

    Покрокове приготування гаспачо

    Крок 1

    Хліб збризкую лимонним соком. Помідори обдаю окропом, знімаю шкірку, з огірка – шкірку. Солодкий перець очищаю від насіння. Овочі крупно нарізаю, кладу в чашу блендера, додаю часник, сіль, мелений перець, оливкову олію, оцет і шматочок перцю чилі до смаку.

    Крок 2

    Змішую все до однорідності. Добре перемішую вилкою, щоб вийшло повітря. Ставлю у холодильник щонайменше на пів години.

    Крок 3

    Охолоджений гаспачо розливаю у склянки, кладу по шматочку печінки тріски та прикрашаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гаспачо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *