«Діаменю» рецепт “Гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
60 ккал
Інгредієнти
– 1 банка печінки тріски (135 г)
– 3 помідори
– 1 огірок
– 1 солодкий перець
– 1 зубчик часнику
– 4-5 ст. оливкової олії
– 1 ст. винного білого оцту
– 1 ст. лимонного соку
– свіжий перець чилі
– мелений чорний перець
– сіль, зелень – на смак
Покрокове приготування гаспачо
Крок 1
Хліб збризкую лимонним соком. Помідори обдаю окропом, знімаю шкірку, з огірка – шкірку. Солодкий перець очищаю від насіння. Овочі крупно нарізаю, кладу в чашу блендера, додаю часник, сіль, мелений перець, оливкову олію, оцет і шматочок перцю чилі до смаку.
Крок 2
Змішую все до однорідності. Добре перемішую вилкою, щоб вийшло повітря. Ставлю у холодильник щонайменше на пів години.
Крок 3
Охолоджений гаспачо розливаю у склянки, кладу по шматочку печінки тріски та прикрашаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!