«Діаменю» рецепт “Горбуша з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
117 ккал
Інгредієнти
– 1 горбуша
– гілочка базиліка
– пучок зеленої цибулі
– 3 зубчики часнику
– 0,5 лимона
– сіль
– перець – на смак
– 4 ст. оливкової олії
Покрокове приготування горбуши з лимоном
Крок 1
Рибу потрошу, чищу, мою, обрізаю плавці. Роблю поперечні надрізи на тушці. Солю, перчу до смаку. Пір’я цибулі нарізаю смужками, часник пропускаю через прес.
Крок 2
Лимон мою та разом зі шкіркою нарізаю тоненькими півкільцями. Горбушу начиняю рубаною зеленню,
часником та лимоном.
Крок 3
Форму застилаю листом фольги, змащу маслом. Викладаю риби. Шматочки лимона вкладаю в надрізи на тушці. Зверху рибу змащу маслом і накриваю фольгою. Ставлю у розігріту до 180 градусів духовку та запікаю протягом 40 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!