Перейти до вмісту
Головна » Горбуша з лимоном

Горбуша з лимоном

    Горбуша з лимоном

    «Діаменю» рецепт “Горбуша з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    117 ккал

    Інгредієнти

    – 1 горбуша
    – гілочка базиліка
    – пучок зеленої цибулі
    – 3 зубчики часнику
    – 0,5 лимона
    – сіль
    – перець – на смак
    – 4 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування горбуши з лимоном

    Крок 1

    Рибу потрошу, чищу, мою, обрізаю плавці. Роблю поперечні надрізи на тушці. Солю, перчу до смаку. Пір’я цибулі нарізаю смужками, часник пропускаю через прес.

    Крок 2

    Лимон мою та разом зі шкіркою нарізаю тоненькими півкільцями. Горбушу начиняю рубаною зеленню,
    часником та лимоном.

    Крок 3

    Форму застилаю листом фольги, змащу маслом. Викладаю риби. Шматочки лимона вкладаю в надрізи на тушці. Зверху рибу змащу маслом і накриваю фольгою. Ставлю у розігріту до 180 градусів духовку та запікаю протягом 40 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Горбуша з лимоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *