Перейти до вмісту
Головна » Горіхові оладки з ягодами

Горіхові оладки з ягодами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Горіхові оладки з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 ст. лохини
    ❯ 1 ст. борошна з мигдалю
    ❯ 1 ст. стевії в порошку
    ❯ 1 ч.л. розпушувача тіста
    ❯ 0,5 ч.л. солі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. знежиреного молока
    ❯ 1 ч.л олії

    Покрокове приготування горіхових оладків

    Крок 1

    У великій мисці змішую лохину, борошно, стевію, розпушувач і сіль. Окремо збиваю яйце з молоком та олією. Поступово додаю сухі інгредієнти у рідку суміш, розмішую до однорідної консистенції.

    Крок 2

    Розігріваю сковороду на середньому вогні та змащую її олією. Викладаю тісто для оладок на сковороду ложкою.

    Крок 3

    Смажу оладки до золотистого кольору з обох боків. Подаю оладки зі свіжими ягодами та йогуртом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Горіхові оладки з ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *